VIDEO/ Şarpe de aproape 2 metri lungime, găsit într-un parc aglomerat din Drobeta Turnu Severin

Un şarpe cu o lungime de peste un metru și jumătate a fost prins de jandarmi, astăzi, într-un parc aglomerat din Drobeta Turnu Severin. Alarma la 112 a fost dată de un bărbat, care a văzut reptila pe spaţiul verde, în apropierea unui centru comercial.

Potrivit unui mesaj postat pe Facebook de Jandarmeria Mehedinţi, şarpele a fost văzut pe “strada M. Gușiță, în apropierea unui parc frecventat de mai multe persoane”.

O persoană a sesizat la 112 prezența reptilei, iar la faţa locului a fost trimis un echipaj de jandarmerie. Şarpele a fost prins, apoi eliberat în mediul său natural. “În ultimele două luni, jandarmii au intervenit în 26 situații pentru îndepărtarea pericolului provocat de insecte, câini agresivi sau reptile”, au transmis jandarmii din Mehedinţi.

Jandarmii din Mehedinţi au alungat, în ultimele două luni, zeci de câini agresivi sau reptile

“Un șarpe având o lungime de peste un metru și jumătate a fost îndepărtat de jandarmi dintr-un spațiu verde, situat în apropierea unui centru comercial din Drobeta Turnu Severin Un cetățean a sesizat la 112 prezența unui șarpe pe strada M. Gușiță, în apropierea unui parc frecventat de mai multe persoane, iar la fața locului a fost direcționat un echipaj de jandarmerie. Reptila a fost observată și de către jandarmi, care au prins-o și, ulterior, au eliberat-o în mediul său natural. În ultimele două luni, jandarmii au intervenit în 26 de situații pentru îndepărtarea pericolului provocat de insecte, câini agresivi sau reptile”, a scris Jandarmeria Mehedinţi pe Facebook.

Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here