Candidatul PSD la Primăria Deveselu, Nicolae Dobre, primit bine de cetățenii localității/ FOTO

Candidatul PSD la Primăria Deveselu, actualul viceprimar Nicolae Dobre, este primit bine de cetățenii localității. Campania electorală începe sâmbătă.

Întrebat, marți, cum stă Partidul Social Democrat în opțiunile de vot al cetățenilor din Deveselu, comună în care vor fi organizate alegeri locale parțiale pentru alegerea primarului după moartea fostului edil, Ion Aliman, președintele PSD Olt, Marius Oprescu, a lăsat să se înțeleagă faptul că Nicolae Dobre, candidatul social-democraților, este bine primit de cetățeni.

„Campania electorală nu a început oficial, începe sâmbătă. Noi am început să mergem prin localitate să stăm de vorbă cu oamenii.

În general, avem un feedback pozitiv din localitate. Oamenii știu ce am făcut pentru comuna Deveselu de-a lungul ultimilor 10 ani și sunt alături de noi”, a declarat șeful PSD Olt.

Nicolae Dobre afirmă că, o dată ajuns în fruntea comunei, va demara un amplu program de dezvoltare a localității prin introducerea rețelei de gaze, construirea unei unități sanitare, asfaltarea drumurilor, construirea unei platforme de depozitare și gospodărire a deșeurilor de grajd, introducerea unui sistem de supraveghere video, achiziția de tablete, echipamente și dispozitive necesare activității didactice pentru elevi şi cadre didactice,  construirea unei săli de sport etc.

La Deveselu vor fi organizate alegeri locale parțiale după ce primarul comunei, Ion Aliman, care a candidat din partea PSD pentru un nou mandat, a murit, anul trecut, în plină campanie electorală, cu 10 zile înainte de alegeri. Edilul a decedat la Spitalul Colentina din București, unde a ajuns în urma agravării stării de sănătate după ce a fost infectat cu SARS-CoV-2.

Deși decedat, Aliman a obținut cel mai mare număr de voturi din partea cetățenilor, fiind ales primar după ce a plecat la cele sfinte. În absența câștigătorului, atribuțiile de primar au fost preluate de actualul viceprimar Nicolae Dobre.

Guvernul a stabilit organizarea de alegeri locale parțiale pentru primari și, într-un caz, de consiliu local, în data de 27 iunie 2021. Candidaturile vor putea fi depuse până pe 7 iunie, iar campania electorală va începe în data de 12 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here