Consiliul Județean Olt finanțează cu 200.000 lei Festivalul Național de Teatru „Ștefan Iordache” Caracal. Programul complet

Consiliul Județean Olt s-a asociat cu municipiul Caracal în vederea organizării și finanțării ediției din acest an a Festivalul Național de Teatru „Ștefan Iordache”. CJ va finanța evenimentul cu 200.000 de lei. Evenimentul va avea loc, la Teatrul Național Caracal, în perioada 13 – 20 iunie.

În acest sens, chemați în ședință extraordinară, consilierii județeni au aprobat, ieri, un proiect de hotărâre care prevede și aprobarea contractului cu Asociația „On Air” București, care se va ocupa cu organizarea festivalului ajuns, în acest an, la ediția cu numărul 11.

„Se aprobă asocierea între Județul Olt, prin Consiliul Județean Olt, și Municipiul Caracal, prin Consiliul Local al Municipiului Caracal, în vederea organizării și finanțării evenimentului Festivalul Național de Teatru „Ștefan Iordache” Caracal 2021, Ediția a XI-a.

Se aprobă contractul de prestări servicii ce va fi încheiat între Municipiul Caracal, prin primar, în parteneriat cu Județul Olt, prin Consiliul Județean Olt, în calitate de achizitor, și Asociația „On Air” București, în calitate de prestator, pentru organizarea și finanțarea evenimentului menționat la art.1, în forma înscrisă în Anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre”, se arată în actul normativ adoptat de aleșii județului.

Aceștia au aprobat și cuantumul contribuției CJ, care va participa cu suma de 200.000 de lei.

„Iată, suntem prezenți alături de Municipiul Caracal în acest festival, care a ajuns la a 11-a ediție.

E un eveniment important în calendarul manifestărilor din județul Olt și suntem prezenți, ca de fiecare dată, alături și de celelalte localități care au astfel de manifestări.

Festivalul a fost și anul trecut dar, din păcate, amploarea evenimentului a fost una mică din cauza pandemiei.

Iată, încercăm să revenim la normal și anul acesta sperăm să avem o festivitate reușită”, a declarat, după ședință, președintele CJ Olt, Marius Oprescu.

Evenimentul va avea loc, la Teatrul Național Caracal, în perioada 13 – 20 iunie. Costurile totale cu organizarea festivalului se ridică la 400.000 de lei.

Anul acesta evenimentul este dedicat scenografei de teatru și de film Lia Manțoc.

Prețul unui bilet de intrare variază de la 30 lei la 80 lei.

Iubitorii de teatru pot achiziționa un abonament în valoare de 𝟰𝟬𝟬 𝗹𝗲𝗶 care le oferă accesul la toate spectacolele.

Biletele pot fi procurate de la agenția Teatrului Național Caracal (Luni-Vineri: orele 10:00-13:00 și 17:00-19:00).

OLT-ALERT prezintă programul complet al festivalului:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here