E nevoie de sânge la Spitalul de Urgență Slatina. Ce transmite managerul unității medicale

Angela Nicolae, managerul Spitalului Județean de Urgență Slatina

Apel pentru cei care doresc să doneze sânge. Spitalul Județean de Urgență Slatina face un apel către oltenii dornici să facă bine, venind în ajutorul pacienților care au nevoie de transfuzii sanguine.

În acest scop, cei interesați sunt rugați să se prezinte la Centrul de Transfuzii Sanguine Slatina din strada Ecaterina Teodoroiu.

Programul Centrul de Transfuzii Sanguine este de luni până vineri, între orele 8:00-12:00.

„În ultima lună, Spitalul Județean de Urgență Slatina s-a confruntat cu o nevoie acută de sânge, numeroși pacienți internați în secțiile Oncologie, Ortopedie, Terapie Intensivă, necesitând transfuzii sanguine.

Lipsa de sânge este unul dintre obstacolele pe care pacienții oncologici, hematologici și cei propuși pentru intervenții chirurgicale majore, în special ortopedice, le întâmpină, atunci când trebuie sa continue tratamentul specific”, potrivit managerului unității medicale, Angela Nicolae.

De multe ori, managementul terapeutic al pacientului este temporizat datorită valorilor modificate ale analizelor sanguine, astfel că, nu de puține ori, un pacient are nevoie de transfuzie de sânge, pentru a putea iniția sau continua tratamentul de specialitate, a mai transmis sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here