Încă o tragedie la Iași. O femeie de 32 de ani a fost găsită moartă în casă

O femeie în vârstă de 32 de ani a fost găsită moartă în apartamentul în care locuia în Iaşi. Anchetatorii merg pe varianta sinuciderii prin otrăvire.

O femeie de 32 de ani a decis să-și pună capăt zilelor după o decepție în dragoste. Conforma unor surse din cadrul anchetei citate de bzi.ro, tânăra a fost găsită inconştientă în baie de către un coleg cu care împărțea apartamentul din zona Nicolina.

Bărbatul a cerut ajutor medical imediat. Din păcate, echipajul medical care a ajuns la fața locului nu a putut decât să declare decesul, deoarece femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

„Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără în vârstă de 32 de ani a fost găsită decedată în apartament. În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă și se fac verificări pentru stabilirea întregii situații de fapt. De asemenea, s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului”, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Anchetatorii au stabilit că tânăra s-a despărțit de fostul iubit și a trecut printr-o perioadă mai dificilă. De o vreme lua și câteva medicamente pentru ca starea ei psihică să fie mai stabilă.

Ieri, Ana Maria a decis să-și pună capăt zilelor şi s-a otrăvit. Nu este clar dacă tânăra a ingerat o substanță chimică sau dacă a luat mai multe medicamente. Asta urmează să stabilească anchetatorii ieșeni, în acest caz fiind deschis un dosar penal.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here