Nunta anului în politică. Fiul lui Adrian Năstase se însoară cu cea supranumită “Prințesa Constanței”

Se anunţă nunta anului în politică. Mihnea, fiul fostului premier Adrian Năstase, se însoară cu iubita lui, Corina, supranumită şi “Prințesa Constanței”. Cei doi formează un cuplu de aproximativ şase ani şi s-au decis să îşi oficializeze relaţia în această vară.

Nunta anului în politică. Mihnea Năstase și Corina Corolevschi, sau „Ken și Barbie”, după cum au fost supranumiți datorită frumuseții lor fizice, pregătesc evenimentului verii, ce va avea loc în luna august, iar petrecerea de cinci stele, cu invitați unul și unul, este programată la Clubul Diplomaților din Capitală.

Supranumită „prinţesa Constanţei”, Corina se pregătește de o apariție spectaculoasă în cea mai importantă zi din viața ei.

Luna trecută, Mihnea și Corina au demonstrat că pun afacerea înaintea verighetei și au deschis prima afacere împreună. La finele lunii mai, mezinul lui Năstase și aleasa lui au inaugurat un camping modern pe plaja de la Corbu. TeePee Corbu a fost inaugurat pe 29 mai. Cu o zi înainte, Mihnea, iubita sa, Corina, și prietenii lor, au invitat voluntarii să facă o curățenie generală în zonă, și să curețe rezervația naturală de pet-uri, potrivit Cancan.ro.

Nunta anului în politică. Fiul lui Adrian Năstase se însoară

Mihnea Năstase și Corina Corolevschi formează un cuplu de aproximativ șase ani. Viitoarea mireasă este fiica unui cunoscut afacerist de la malul mării. Milionarul Constantin Corolevshi se ocupă de turism, export de cherestea și reparații navale.

Cei doi sunt colegi inclusiv în Parlamentul European. Și sunt un exemplu de bun gust și investiții în modă. La toate recepțiile și evenimentele la care participă dovedesc că au studiat în detaliu ultimele tendințe ale modei şi se îmbracă de la cele mai mari designeri din lume.

Mihnea Daniel Năstase a făcut liceul în Elveția, facultatea la Paris și masterul la Londra. În vârstă de 27 de ani, Mihnea, fiul cel mic al lui Adrian Năstase, ocupă un loc bun la Bruxelles. Potrivit presei, eurodeputatul PSD Cătălin Ivan l-a angajat pe tânăr în funcția de asistent.

Corina Corolevschi este o fostă campioană balcanică și multiplă campioană națională la mai multe probe de viteză și ștafetă. S-a apucat de sport la 9 ani şi s-a lăsat în 2011 în urma unei accidentări. A fost campioană balcanică la ştafeta de 4×100 metri, dublă campioană naţională la 60 metri, campioană naţională la 200 metri şi campioană naţională cu ştafeta de 4x3x2x1.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here