Poliția Școlară, prezentă la liceul „Alexe Marin” din Slatina. Care a fost scopul oamenilor legii

Mai mulți oameni ai legii s-au aflat, ieri, în mijlocul elevilor din cadrul Liceului Tehnologic „Alexe Marin”, din municipiul Slatina, unde au fost purtate discuţii în cadrul proiectului „Prevenirea agresiunilor sexuale și a recrutării adolescenților prin intermediul rețelelor de socializare”.

Este vorba de poliţiștii ai Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi cei din cadrul Biroului Siguranță Școlară.

„În cadrul proiectului, Asociația Necuvinte împreună cu Poliția Română au realizat Ghidul „Relații sănătoase”, partener educațional al proiectului fiind Consiliul Național al Elevilor.

Proiectul „Prevenirea agresiunilor sexuale și a recrutării adolescenților prin intermediul rețelelor de socializare”, este finanțat de Ambasada Țărilor de Jos în România.

Materialul este destinat elevilor de liceu, adolescenți cu vârste cuprinse între 14-18 ani, părinților lor, profesorilor, dar și creșterii gradului de consțientizare în rândul publicului larg”, potrivit Poliției Olt.

Ghidul este structurat în 4 capitole, care acoperă tematici precum siguranța online, relații sănătoase, intimitate și consimțământ, legislație aplicabilă în cazul temelor dezvoltate în cadrul materialului.

Acesta a fost realizat în română, respectiv engleză și poate fi descărcat gratuit:

http://www.necuvinte.ro

http://www.politiaromana.ro

http://www.consiliulelevilor.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here