VIDEO/ Patronul de la Casa Oltenească din Slatina, scandal cu șeful Gărzii de Mediu. L-a dat afară din curtea unui centru de colectare a deșeurilor

Șeful Gărzii de Mediu a fost implicat, miercuri, într-un incident, fiind dat afară din curtea unui centru de colectare a deșeurilor din Slatina, chiar de patronul de la Casa Oltenească, Florin Orodel.

Berceanu a ajuns în curtea centrului de colectare a deșeurilor căutând o altă societate, iar acest lucru l-a nemulțumit pe patron, care i-a dat afară pe comisar și pe șeful Gărzii de Mediu, transmitând totul pe Facebook.

“Domnul ăsta care a venit în forță cu legitimațiile aici la Remat. Spun că sunt de la Garda de Mediu, le-am cerut legitimațiile, au intrat cu mașina, uitați. S-au oprit la vecini acum. Au intrat la vecini. Ăsta bărbos spune că e șeful de la Mediu. Distribuiți să vadă lumea abuzurile”, spune Florin Orodel în timp ce îl filma pe șeful Gărzii de Mediu.

“Ăștia sunt. Au intrat în curte. Le-am zis să dea mașina afară. Au venit ei, credeau că mă intimidează. Au venit, parchează, caută prin magazii. Ce caută nu ştiu. Au venit şi fac abuz cu noi. Cică Garda de Mediu. Nişte vagabonzi de la Bucureşti care au plecat de acasă”, a continuat bărbatul să spună în video-ul transmis pe Facebook.

Octavian Berceanu a explicat pentru Adevărul cum s-a ajuns la această situație, explicând că voia să ajungă în curtea unei societăţi în care se găseşte o instalaţie industrială care degaja mult fum.

„Noi aveam treabă fix cu nişte emisii de substanţe, fum. Le-am văzut ca orice cetăţean, din drum, şi am acţionat, era normal, sunt şeful Gărzii de Mediu, a trebuit să văd de unde e şi am chemat corpul de control.

Doar că domnul era foarte agitat, probabil avea ceva probleme cu marfa pe care o încărca (în curtea respectivă în care comisarii au ajuns din greşeală în acel moment era încărcat un camion cu deşeuri feroase şi neferoase- n.red.), el are şi antecedente, n-avea, încă o dată, nicio legătură cu compania respectivă, aşa am înţeles din documente“, a declarat Berceanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here