Evaziune fiscală cu material lemnos. Percheziții de amploare și în Olt. Au fost emise cinci mandate de aducere

Percheziții de amploare, azi, în Olt ți mai multe județe printre care Argeş, Vâlcea, Mehedinţi, Gorj, Braşov, Alba şi municipiul Bucureşti, într-un dosar în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de evaziune fiscală.

Polițiștii Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Olt au efectuat perchezițiile, în număr de 32, la domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor persoane juridice.

„Din cercetări a reieșit faptul că, două persoane fizice din comuna Berevoieşti, judeţul Argeş, ar fi comercializat cantităţi importante de material lemnos achiziţionat din cadrul unui ocol silvic de pe raza judeţului Olt, pe care ulterior l-ar fi valorificat fără a fi declarate veniturile realizate, prejudiciul neputând fi estimat.

În urma percheziţiilor efectuate au fost ridicate mai multe documente, cinci persoane, toate din judeţul Argeş, fiind conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, în baza unor mandate de aducere, pentru a fi audiate și a fi dispuse măsuri legale”, potrivit Poliției Olt.

Percheziţiile au fost desfăşurate cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciilor de Investigare a Criminalității Economice din judeţele  Argeş, Vâlcea, Mehedinţi, Gorj, Braşov, Alba şi municipiul Bucureşti şi luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here