Afacerile cu păcănele duduie în Olt, cu profituri de milioane de lei. Cine este în vârful topului

Sursa foto: digi24.ro

Afacerile cu păcănele duduie în Olt, mai multe companii specializate în domeniul jocurilor de noroc înregistrând profituri impresionante, unele chiar de ordinul milioanelor de lei. Anul trecut, principalele firme au adunat profituri nete în valoare totală de aproape 2,5 milioane de lei.

Vârful topului îi aparține firmei Cellada SRL, care anul trecut, potrivit datelor de la Ministerul Finanțelor, a avut un cifră de afaceri de 33.175.380 de lei și un profit net de 1.586.162 de lei. Este drept că respectiva companie, cu sediul în Slatina și cu mai mulți asociați, dar controlată de bucureșteanul Iulian Antonache, care deține 73% din acțiuni, și administrată de Daniela Lupica, operează pe raza mai multor județe, având 144 de angajați.

Cel mai bun an al Cellada SRL a fost 2019, când compania a avut o cifră de afaceri de aproape 56 milioane de lei și un profit net de peste 7,7 milioane de lei.

Pe locul doi în top se situează firma Markus Games SRL Slatina, controlată în procent de 50% de soția senatorului liberal de Olt Liviu Voiculescu, trimis în judecată pentru mai multe infracțiuni care ar fi fost comise în cadrul companiei, anchetatorii susținând că, la data presupuselor fapte, administratorul de facto al firmei era actualul parlamentar. Markus Games SRL a obținut, anul trecut, un profit net de aproape 800.000 de lei la o cifră de afaceri de peste 43 de milioane de lei.

Cel mai bun profit a fost înregistrat în 2018, când firma familiei Voiculescu a obținut peste 1,4 milioane de lei.

Locul trei în top îi aparține societății Atlantic-Joc-Mih SRL din Bircii, Scornicești, cu o cifră de afaceri 276.248 de lei și un profit net de 125.249 de lei în 2020, ocupă următorul loc. Compania îl are ca unic asociat și adminsitrator pe Mihai Pîrvuică și cei mai mulți bani i-a câștigat în 2019, când a obținut un profit net de 172.900 de lei.

Mek Coniss Games SRL din Băbiciu, aparținând unei femei, Irina Stan, deține o cifră de afaceri de 66.849 lei și un profit curat de 34.374 de lei pe 2020.

Safety Games Co SRL Slatina, deținută de Sebastian Noață, a înregistrat anul trecut o cifră afaceri 21.525 lei, mai bine de jumătate din sumă reprezentând profitul net.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here