FOTO: Autobasculantă care transporta bitum, răsturnată în afara drumului, pe DN 2 în Neamț. Șoferul a fost rănit

Un accident rutier a avut loc, vineri dimineață, pe DN 2, în localitatea Botești din județul Neamț. Șoferul unei autobasculante încărcate cu bitum a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat cu mașina în afara drumului. Acesta a ajuns la spital.

Potrivit ISU Neamț, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre un accident rutier produs pe DN 2,  pe raza comunei Botești. O autobasculantă încărcată cu asfalt s-a răsturnat.

În urma accidentului rutier produs a rezultat o victimă, neîncarcerată, conducătorul auto, un bărbat de aproximativ 59 de ani.

Conform sursei citate, victima a primit primul ajutor calificat de la membrii echipajului SMURD la locul evenimentului, ulterior fiind transportată la CPU Roman.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor prin deconectarea bornelor și au curățat/degajat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM.

Traficul rutier a fost blocat pe un sens de deplasare.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here