Șoferul din Olt care s-a răsturnat cu mașina într-un canal cu apă a MURIT! Avea doar 34 de ani/ VIDEO+FOTO

Șoferul din localitatea olteană Brâncoveni care vineri s-a răsturnat cu mașina într-un canal cu apă a decedat! Bărbatul avea doar 34 de ani.

Victima a murit în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, care au încercat zeci de minute să-l resusciteze.

„Pacientul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, locotenentul Dan Nedeloiu.

Zeci de pompieri au intervenit, vineri seară, cu mai multe autospeciale și cu o barcă cu motor, pe raza comunei Brâncoveni, pentru scoaterea autoturismului răsturnat într-un canal cu ap.

În autoturism se afla o singură persoană. Este vorba de un bărbat de 34 de ani, din localitate, care, în momentul în care a fost extras din mașină, se afla deja în stop cardio-respirator.

La fața locului au ajuns și polițiștii și au demarat cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

„Un bărbat de 35 de ani, din comuna Brâncoveni, în timp ce conducea un autoturism pe DC 80, din direcția Brâncoveni către Ociogi, din cauze încă neidentificate, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-un canal cu apă”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Cristian Grigorescu.

Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Găneasa și Biroului Rutier Slatina au demarat cercetări pentru stabilirea cauzelor în care s-a produs evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here