Un bărbat din Iași a fost găsit mort în curtea casei. În aceeași seară, victima s-a certat cu un alt bărbat pentru un loc de parcare

Un bărbat din Iași a fost găsit inconștient, joi seară, de un prieten în curtea casei sale. Medicii au declarat decesul bărbatului.

În aceeași seară, victima s-a certat cu un alt bărbat pentru un loc de parcare.

Potrivit IPJ Iași, la data de 10 Iunie, în jurul orei 22:00, polițiștii secției 3 Poliție Urbană Iași au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că l-a găsit pe prietenul său inconștient în curtea locuinței.

Cadrele medicale au constatat decesul persoanei.

De precizat este faptul că, anterior decesului acesta ar fi avut un conflict verbal din cauza unui loc de parcare cu un conducător auto.

Conform sursei citate, conducătorul auto cu care bărbatul decedat ar fi avut conflictul verbal a fost condus la sediul poliției pentru verificări.

La fața locului a fost dirijat preventiv un echipaj al Serviciului pentru Acțiuni Speciale, fără a fi necesară intervenția.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind dispusă necropsia pentru stabilirea cauzei morții bărbatului.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here