Un șofer fără permis a murit după ce a intrat într-un podeț din beton. Ar fi circulat cu o mașină furată

Un șofer de 74 de ani și-a pierdut joi viața după ce a lovit un autoturism, pe un drum din Argeș, apoi a intrat într-un podeț din beton.

Bărbatul nu avea permis auto, spun polițiștii, iar mașina nu era a lui. Proprietarul susține că autoturismul i-a fost furat.

Accidentul s-a petrecut joi la amiază, în localitatea Mihăești, din Argeș. Bărbatul de 74 de ani se ducea spre Câmpulung când a lovit autoturismul din fața lui, condus un tânăr de 24 de ani. După care s-a izbit de un podeț din beton.

Șofer: ”Eu veneam dinspre Pitești,  am oprit aici, am încetinit la calea ferată, eram cu a doua și el a venit din spate cu… avea ceva viteză, chiar nici nu știu ce viteză avea, m-am pomenit cu o bubuitură în spate.”

Reporter”Voi sunteți loviți?”

Șofer: ”Noi nu, o mică zgârietură la mână, dar în rest, în rest suntem ok.”

Nu se știe de ce a pierdut bărbatul de 74 de ani controlul mașinii. Cert este că, în urma impactului, și-a pierdut cunoștința. A fost dus la spital, de urgență, dar în scurt timp a murit. Polițiștii au constatat că omul nu avea permis auto și că mașina nu era a lui. Proprietarul susține că vehiculul i-a fost furat.

Proprietar mașină”M-am dus să-mi iau mașina, să duc la fier vechi fierul, să mă duc acasă și ce să mai iei, că nu mai era. Pe urmă dăm telefon, telefonul l-am uitat în mașină și a răspuns unul care a fost aici azi și ”Domnule vino că mașina dumitale e implicată într-un accident de circulație la barieră la Valea Popii. Am venit aici și am găsit mașina făcută praf. Îl cunosc pe cetățean, nu îmi dădeam de seama, adică… a lucrat cu mine la fabrică.”

Florin Popa, purtător de cuvânt IPJ Argeș”În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii inracțiunilor de conducere fără drept și ucidere din culpă.”

Polițiștii nu exclud posibilitatea ca bătrânul să fi avut, cândva, permis auto și să nu mai fi primit avizul medicului pentru unul nou. Acum încearcă să afle dacă bătrânul a luat, într-adevăr, mașina fără acordul proprietarului sau dacă acesta i-a încredințat-o.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here