Bătaie cu pumnii și picioarele într-un club din Iași. Patru indivizi sunt cercetați

Din club au ajuns direct în arestul Poliţiei! Patru indivizi din Iași sunt cercetați după ce s-au luat la bătaie, cu pumnii și picioarele, și au aruncat cu tot ce le-a picat în mână.

Conflictul a luat amploare, iar mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Scandalul a avut loc într-un club din Iași. Din imaginile surprinse de unul dintre clienţii localului se vede cum 2 bărbaţi se ceartă şi apoi îşi împart pumni şi picioare. Situaţia se complica, însă, iar bărbaţii ajung să se lovească cu sticle şi scaune.

Pagubele sunt mari, spune patronul localului. Scandalul ar fi pornit după ce unul dintre scandalagii i-a făcut avansuri unei fete din club, după care ar fi agresat-o. Tânăra i-a spus iubitului ei prin ce a trecut, iar acesta s-a dus la individ să îi ceară socoteală. Ambii se aflau sub influenţa alcoolului.

Anca VIjiac purtător de cuvânt IPJ Iași: „Conducerea IPJ Iaşi a dispus sesizarea din oficiu şi demararea de verificări cu privire la conflictul care a avut loc între mai multe persoane dintr-unclub din municipiul Iaşi. Au fost ridicate şi vizonate imaginile de pe camerele video de supraveghere, au fost audiaţi şi ridicaţi martori, precum şi persoanele care au fost implicate în conflict”.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Astăzi, cei patru vor fi duşi în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Sursa: stirileprotv.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here