Incendiu în subsolul unui bloc din Brașov. Un bărbat a murit și alți doi s-au intoxicat cu fum

Un bărbat din Făgăraş, judeţul Braşov, a murit şi alţi doi s-au intoxicat cu fum, după ce un incendiu a izbucnit în subsolul blocului unde se adunaseră ca să se distreze împreună. Focul ar fi pornit de la o narghilea.

Există însă şi supoziţia unui gest deliberat, întrucât cei trei erau închişi cu lacătul în încăperea cuprinsă de flăcări.

Era ora 5 şi jumătate dimineaţa, când vecinii au simţit cum un fum gros, venit de la subsol, le ajunge în apartamente. Când au coborât să vadă ce se întâmplă, au găsit uşa beciului închisă cu lacătul, iar dinăuntru se auzeau strigăte de ajutor. Au spart încuietoarea şi aşa au dat peste cei trei bărbaţi – doi erau conştienţi, însă un al treilea era căzut la pământ şi abia mai respiră.

Echipajul medical chemat de urgenţă n-a reuşit să-l salveze.
Bărbatul decedat avea 33 de ani şi se întorsese recent din străinătate. Are o firmă de transport pe ruta România – Anglia.

Pompierii au stabilit că flăcările au pornit de la o narghilea şi au cuprins o canapea aflată în încăpere. Criminaliştii trebuie să afle acum cine a încuiat beciul şi dacă a fost o greşeală, o glumă proastă sau o răzbunare. E posibil să fi participat mai mulţi bărbaţi la întâlnirea aceea, dar unii au plecat, rând pe rând.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here