Șeful interimar al Direcției pentru Cultură Olt a picat concursul pentru ocuparea postului. E al doilea eșec

Directorul interimar al Direcției Județene pentru Cultură Olt, Cătălin Andronăchescu, a picat, ieri, concursul organizat de Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP) pentru ocuparea postului. A fost al doilea eșec, pentru că, în urmă cu mai mulți ani, actualul șef interimar al instituției a mai fost respins o dată.

Cătălin Andronăchescu a obținut doar 29,70 de puncte, fiind declarat, evident, respins. Pentru a fi declarat admis, el trebuia să obțină cel puțin 70 de puncte.

Contactat telefonic, Cătălin Andronăchescu a spus că a fost un concurs foarte greu, bibliografia de concurs fiind una extrem de stufoasă.

„A fost foarte, foarte greu. A intrat și Constituția României, și Codul Administrativ, foarte greu. Eu am încercat”, a spus directorul interimar al DJC Olt.

Pentru el a fost al doilea eșec, pentru că, în urmă cu mai mulți ani, Andronăchescu a mai fost respins o dată. Punctajul obținut atunci a fost unul mai mare, el amintindu-și că a primit 59 de puncte.

De altfel, în situația lui au fost alți 12 candidați care au vizat ocuparea unor posturi similare, numai în două cazuri, la nivelul direcțiilor județene din Teleorman și Giurgiu, candidații fiind declarați admiși.

Postul de director executiv al Direcției pentru Cultură Olt nu a mai fost ocupat prin concurs de la dispariția istoricului Dorin Teodorescu, director cu acte-n regulă al instituției o lungă perioadă de timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here