În accidentul dintre Slatina și Valea Mare, implicate 9 persoane. Printre victime, două minore/ VIDEO+FOTO

În accidentul petrecut azi la ieșirea din Slatina spre Valea Mare au fost implicate nouă persoane, dintre care patru au fost transportate la spital. Printre victime se numără și două minore.

La fața locului au intervenit pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD și o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, au intervenit la ieșirea din Slatina spre Valea Mare, la un accident rutier.

În accident au fost implicate două un autoturisme și un camion, în care se aflau nouă persoane, printre care și două minore.

„La fața locului au acționat și trei echipaje de la Ambulanță și echipajul SMURD Scornicești, care se întorcea spre bază”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

La Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Slatina au fost transportate patru persoane.

„La UPU Slatina au fost transportate o minoră, în vârstă de șase ani, conștientă, necooperantă, cu hematom frontal, o minoră, de un an și șapte luni, fără urme vizibile de traumă, o femeie, în vârstă de 28 de ani, conștientă, politraumatizată prin accident rutier și un bărbat, în vârstă de 30 de ani, conștient, cu traumatism cervical, traumatism cranio-cerebral și excoriații la membrul superior stâng”, a mai arătat reprezentantul ISU Olt.

Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here