Expoziție de artă vizuală de excepție la Slatina, cu lucrări semnate de Cristina Bacicu Botez, Cătălin Podoleanu, Marcel Duți și de regretatul Dan Dimulescu

Intitulată „Reverberații”, o expoziție de artă vizuală de excepție va fi găzduită, de săptămâna viitoare, de Muzeul Județean Olt, pe simeze regăsindu-se lucrări semnate de artiștii plastici Cristina Bacicu Botez, Cătălin Podoleanu, Marcel Duțu și de regretatul Dan Vergiliu Dimulescu.

Expoziția va fi vernisată marți, 22 iunie, începând cu ora 17.00, la Sala „Artis” din Slatina, în prezența mai multor oameni de cultură din zonă și, se speră, a unui numeros public iubitor de frumos.

Curatorul evenimentului este nimeni altul decât pictorul Gheorghe Dican, președintele Uniunii Artiștilor Plastici din România – Filiala Vâlcea, instituție care, pentru organizarea evenimentului, și-a dat mâna cu Muzeul Județean și cu Consiliului Județean Olt.

În același spațiu și la aceeași oră va avea loc și lansarea „Albumului membrilor Filialei Râmnicu Vâlcea a Uniunii Artiștilor Plastici din România”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here