Două tinere și un bărbat au ajuns la spital cu răni grave după un accident în Olt/ Imagini TERIBILE de la fața locului

Două tinere, ambele de 26 de ani, și un bărbat de 35 de ani au ajuns la spital, luni după-amiază, cu mai multe traumatisme după un grav accident de circulație produs pe Drumul Județean 564, între localitățile Brebeni și Coteana.

În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau trei persoane, una rămânând încarcerată în urma evenimentului.

La fața locului au intervenit pompierii Detașamentului Slatina cu o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD și o autospecială pentru intervenție și descarcerare. La locul evenimentului au intervenit și mai multe echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

Pompierii au acționat pentru extragerea victimei încarcerate, concomitent cu acordarea primului ajutor tuturor persoanelor implicate în accident.

„Femeia încarcerată, în vârstă de 26 de ani, care se afla singură în autoturism, politraumatizată prin accident rutier, a fost transportată la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Slatina, conștientă.

Celelalte două persoane, un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Sibiu și o femeie, în vârstă de 26 de ani, cu domiciliul în localitatea Comani, conștiente și cooperante, cu diverse traumatisme, au fost transportate tot la UPU Slatina.

Pompierii au intervenit și pentru sablarea carosabilului de resturile rezultate în urma accidentului, care puneau în pericol ceilalți participanți la trafic”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul Alin Băsășteanu.

În zonă traficul rutier a fost complet blocat mai mult timp, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Cristian Grigorescu.

Polițistii au demarat cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here