Drum județean din Prahova surpat din cauza ploilor abundente. Marginea șoselei s-a prăbușit pe o lungime de 12 metri

Un drum județean din Prahova s-a surpat, din cauza unei alunecări de teren.  Marginea șoselei s-a prăbușit pe o lungime de 12 metri.

Circulaţia între localităţile Zâmbroaia şi Predeal Sărari se desfăşoară alternativ, pe o singură bandă, informează Consiliul Judeţean Prahova.

Luni urmează să fie montate parapete, care să delimiteze sona surpată. Reparațiile vor începe atunci când vremea o va permite.

Totodată, centrul Infotrafic din IGPR informează că luni dimineața sunt restricții pe două drumuri naționale: DN 13E, în județul Covasna, unde nivelul râului Negru a crescut periculos, și pe DN 11, unde șoseaua s-a surpat pe o lungime de 100 de metri.

Potrivit Centrului Infotrafic, pe DN 13E, la kilometrul 39+769 de metri, în localitatea Reci, județul Covasna, nivelul râului Negru a ajuns la suprastructura podului, astfel că traficul autovehiculelor peste 3,5 tone este restricționat.

Se poate circula pe următoarea rută ocolitoare: intersecția DN 11 cu DN 13 (sensul giratoriu Reci) – DN 11 Moacșa – DJ 121A Let – intersecția DJ 121A/DN 13E (km. 47+150 de metri).

De asemenea, pe DN11 Bacău-Onești, la kilometrul 168+232 metri, în afara comunei Măgura, județul Bacău, pe o suprafață de aproximativ 100 metri s-a surpat terasamentul și a apărut o diferență de nivel a carosabilului. În zonă, se circulă doar pe sensul către Bacău, prin semaforizare.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here