Imagini ȘOCANTE în Olt: Un bărbat își LOVEȘTE fără milă câinele cu o bâtă în cap/ VIDEO cu puternic impact emoțional

Imagini teribile, în urmă cu două zile, într-o localitate din Olt, unde un bărbat își lovește fără milă câinele legat cu o bâtă în cap. Animalul a rămas nemișcat.

Totul s-a petrecut în comuna Radomirești, scenele de groază fiind surprinse cu un telefon mobil de vecina bărbatului, o iubitoare de animale care încearcă cu disperare să îl împiedice, strigând la el să se oprească.

În filmare se vede un câine legat cu lanțul care urlă de groază la apropierea stăpânului. Acesta se apropie hotărât cu o bâtă în mână și pocnește animalul direct în cap, patrupedul rămânând nemișcat.

Ia, apoi, animalul în mâini și îl ridică să vadă dacă acesta mai trăiește, după care îl trântește, inert, la pământ.

Înregistrarea video a fost postată de vecina bărbatului pe o rețea de socializare și, se pare, tot ea este cea care a anunțat Poliția Animalelor.

Ulterior, în gospodăria bărbatului și-au făcut apariția polițiștii, însoțiți de un medic veterinar și de reprezentanții unei asociații care apără drepturile animalelor.

Din fericire, patrupedul a supraviețuit cruntei lovituri și a fost preluat de reprezentanții Asociației pentru Protecția Animalelor „Prieteni noștri” din Slatina.

Bărbatul este acum cercetat penal. „La data de 19 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Dăneasa, au fost sesizați printr-un apel de urgență 112, cu privire la faptul că, un bărbat din comuna Radomirești își maltratează câinele.

Polițiștii ajunși la fața locului au preluat animalul și l-au predat unei asociații de protecția animalelor în vederea acordării asistenței sanitar-veterinare și adăpostirii.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, desfășurând activități pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Nu este pentru prima oară când localnicul procedează așa cu animalele, susține vecina lui. În trecut și-a bătut crunt măgarul legat cu lanțul, mai afirmă femeia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here