Infracțiuni la regimul rutier pe șoselele din Olt, de Rusalii. Ce au descoperit polițiștii

În ultimele 24 de ore, în contextul minivacanței de Rusalii, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au acţionat pe drumurile publice din judeţ pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Cu această ocazie au fost constatate 11 infracţiuni la regimul siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, patru fiind pentru consum de alcool, respectiv alcoolemie mai mare de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, patru pentru conducere fără permis și trei pentru alte infracțiuni.

Ieri, pe raza localității Vlădila, a fost depistat un bărbat, din comuna Vădăstrița, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot ieri, pe raza localității Vulpeni, a fost depistat un bărbat, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În ambele cauze au fost întocmite dosare penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu. 

În aceeași zi, pe raza comunei Grădinile, a fost depistat un bărbat, din comuna Bucinișu, în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată și fără a poseda permis de conducere.

Și acestuia i-a fost întocmit dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here