Marius Oprescu, președintele PSD Olt: La Deveselu am simțit că lumea e cu noi și cu Nicolae Dobre

Președintele PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat, azi, că electoratul din Deveselu tinde să fie alături de candidatul social-democraților la funcția de primar al comunei, Nicolae Dobre.

Declarația vine după ce liderul PSD Olt s-a aflat, zilele trecute, în campanie electorală la Deveselu.

„La Deveselu, noi suntem în campanie. Așa cum am spus de fiecare dată, votul e la cetățeni. Așa cum am simțit și eu mergând zilele trecute în campanie acolo, lumea este alături de noi și de primarul interimar Nicolae Dobre”, a spus Oprescu.

Acesta susține că flerul său politic coincide și cu rezultatele sondajelor pe care partidul le-a făcut în localitate.

„Există sondaje ale Partidului Social Democrat pe care nu le facem publice. Dar sondajele bat cu ce am spus mai devreme: lumea este alături de noi”, a mai spus președintele PSD Olt.

La Deveselu vor fi organizate alegeri locale parțiale după ce primarul comunei, Ion Aliman, care a candidat din partea PSD pentru un nou mandat, a murit, anul trecut, în plină campanie electorală, cu 10 zile înainte de alegeri. Edilul a decedat la Spitalul Colentina din București, unde a ajuns în urma agravării stării de sănătate după ce a fost infectat cu SARS-CoV-2.

Deși decedat, Aliman a obținut cel mai mare număr de voturi din partea cetățenilor, fiind ales primar după ce a plecat la cele sfinte. În absența câștigătorului, atribuțiile de primar au fost preluate de actualul viceprimar Nicolae Dobre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here