Un bărbat urmărit internaţional de autorităţile italiene pentru viol, tâlhărie, vătămare corporală şi proxenetism, prins de poliţiştii din Bacău

Un bărbat dat în urmărire naţională de autorităţile italiene pentru viol, tâlhărie, vătămare corporală şi proxenetism a fost prins de poliţiştii din Bacău.

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău, suspectul în vârstă de 45 de ani a fost depistat de poliţiştii de investigaţii criminale, împreună cu poliţişti ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

“Măsura urmăririi internaţionale a fost instituită la solicitarea autorităţilor italiene, întrucât bărbatul se sustrăgea de la executarea unui mandat european de arestare, emis la 5 mai a.c., pentru comiterea infracţiunilor de viol, tâlhărie, vătămare corporală şi proxenetism”, se precizează în comunicat.

Suspectul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Bacău, urmând a fi efectuate demersurile necesare declanşării procedurii de predare către autorităţile italiene.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here