Caz revoltător în Pitești. Mamă și fiică, bătute crunt în aceeași noapte de agresorul aflat sub ordin de restricție

Un caz revoltător a avut loc în Pitești, unde o femeie și fiica ei, minoră, au fost bătute în aceeași noapte, de agresorul care avea deja ordin de restricție.

Abuzatorul nu era nimeni altul decât soțul femeii, respectiv tatăl fetei. Bărbatul a ajuns acasă după ce consumase cantități de alcool importante, acesta a declanșat un scandal în fața blocului, apoi și-a lovit crunt soția. Femeia, într-un gest de disperare, s-a refugiat la o vecină. Bărbatul, furios că nu-și găsește soția, s-a dus acasă unde a bătut-o pe fiica sa de 17 ani.

Adolescenta a sunat la Poliție, iar autoritățile ridicat pe bărbat, l-au dus la secție și l-au audiat, după care au emis pe numele lui un ordin de restricție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile.

Agresorul a fost audiat și apoi lăsat liber de către organele legii, în jurul orei șase dimineața. Bărbatul a mers direct la ușa apartamentului său unde se aflau soția și fiica lui și a pornit din nou scandalul. Vecinii au sunat din nou la 112. Polițiștii au ajuns în scurt timp și l-au ridicat din nou. În acest moment, agresorul este audiat și va fi prezentat în fața magistraților cu propunerea de arestare preventivă. Vecinii acestuia refuză să dea declarații, de teama faptului că s-ar putea întoarce ca să se răzbune chiar pe ei, relatează Antena 3.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here