Scandal în Bârlad. Înarmat cu două securi, un bărbat din Vaslui s-a ales cu dosar penal după ce și-a amenințat iubita

Un bărbat în vârstă de 47 de ani din Vaslui s-a ales cu dosar penal după ce, în noaptea de duminică spre luni, a făcut un scandal în municipiul Bârlad.

Înarmat cu două securi, bărbatul își amenința iubita. La scurt timp, polițiștii au reușit să îl imobilizeze și l-au dus la spital, pentru evaluare medicală.

Potrivit IPJ Vaslui, la data de 27 iunie 2021, ora 01:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bârlad au fost sesizați de o femeie, de 44 de ani, cu privire la faptul că este amenințată de către concubinul său, în vârstă de 47 de ani.

La fața locului s-a deplasat o patrulă pentru a interveni, bărbatul fiind găsit în fața blocului unde locuiește, având în mâini două securi, tulburând astfel ordinea și liniștea publică.

Conform sursei citate, împreună cu o echipă de jandarmi, bărbatul a fost imobilizat și a fost transportat la o unitate medicală pentru evaluare.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și a fost emis ordin de protecție provizoriu.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here