Raluca Turcan, certată în plină baie de mulțime, la Slatina: „Nu faceți nimic pentru tineri”/ VIDEO

Prezentă, marți, la Slatina, unde, profitând de organizarea Bursei locurilor de muncă, a făcut o baie de mulțime, Raluca Turcan a fost certată de o femeie nemulțumită de cum se mișcă lucrurile în țară sub guvernarea PNL-USR PLUS. Și un român întors în țară din Marea Britanie i-a spus Ministrului Muncii că lucrurile în țară continuă să fie rele în comparație țările din vestul Europei.

Baia de mulțime i-a fost stricată ministrului Muncii de o femeie care i-a reproșat că politicienii aflați la putere nu fac nimic pentru această țară și că ei sunt cauza pentru care milioane de români au plecat să caute un trai mai bun în străinătate.

„Nu faceți nimic, nu creați locuri de muncă, tinerii nu au nimic în această țară și au plecat în afară”, i-a spus ministrului, pe un ton extrem de supărat, femeia nemulțumită.

„E bine ce fac (politicienii – n.r.), pentru asta îi alegem? Ca să ce? Ca să doarmă în scaun? Tineretul pleacă în afară, iar noi, bătrânii, ce facem? Soluția este să creeze locuri de muncă aici, în România. Copii fac studii ca să ce? Să plece afară și să își lase părinții acasă. Dar nu sunt create locuri de muncă din cauza conducerii proaste, care a fost și este în continuare. Nu contează culoarea politică, contează să creeze locuri de muncă oamenilor, ca ei să muncească aici, în țara lor, nu în altă țară, nu slugă”, a spus, după dialogul cu ministrul Muncii, femeia.

Și un bărbat tânăr, întors în țară din Marea Britanie, a ținut să-i vorbească ministrului Muncii:

„Sunt foarte dezamăgit, am făcut o comparație cu ce am văzut acolo și ce văd aici, pe oriunde mă duc, și în spitale, pur și simplu, sistemul de sănătate este foarte bine pus la punct, nimeni nu mi-a cerut un leu, la stat. Aici în România, din păcate, te duci cu ceva și ieși cu trei viruși”, a spus bărbatul.

Raluca Turcan efectuează, marți, o vizită de lucru la Slatina. De dimineață ea a vizitat compania Pirelli, apoi a făcut o baie de mulțime la deschiderea Bursei locurilor de muncă.

A avut apoi o întâlnire cu mai mulți angajatori din Olt și urmează o ședință cu șefii instituțiilor deconcentrate din județ.

Ministrul Muncii a fost însoțit de șefii Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă și Inspecției Muncii, de șefa Agenției Naționale pentru Egalitate de Șanse pentru Femei și Bărbați, Luminița Popescu, dar și de parlamentarii liberali de Olt, deputatul Gigel Știrbu și senatorul Liviu Voiculescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here