Secretarul general al PSD, Paul Stănescu: Nu vă fie frică, în toamnă Cîțu pică!

Paul Stănescu, secretarul general al Partidului Social Democrat a asistat, ieri, în timpul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului la un spectacol al urii.

Totul a dus spre ideea de discurs băsisto-pedelist, care spunea că statul este un om foarte gras cocoțat în spatele unuia slab și subțirel, economia.

„E de înțeles dacă ne gândim cine sunt oamenii din spatele lui Cîțu. Turcan, Boc, aceiași care și-au dorit împreună cu Băsescu să distrugă și PSD-ul și PNL-ul, care au promovat austeritatea și au învrăjbit categoriile sociale și profesionale”, a spus senatorul de Olt.

Premierul nu a fost văzut ca unul demn, ci ca un tehnocrat slab, fără susținere politică.

„Speriat de PSD, dar și de Orban, care-i trage preșul de sub picioare, Cîțu a ajuns în Parlament ca să-și facă campanie internă, nu să vorbească despre guvernare.

Schimonosit de ura politică pe care o promovează, acest politician închipuit a preluat discursul toxic pedelist. Atacă primarii PSD, milioanele de români care ne susțin. Promovează o politică a urii. Aroganța cu care-și etalează realizările ”fantastice”, care nu sunt decât niște minciuni, este patologică.  Parlamentarii lui Orban au greșit că nu au votat moțiunea de cenzură și mulți vor regreta. Cîțu este un pericol atât pentru România, cât și pentru PNL.

Chiar dacă moțiunea nu a trecut, PSD va continua politica bazată pe soluții, va propune proiecte bune pentru România și se va opune abuzurilor pe care liberalii și useriștii le fac zi de zi. Fiecare moțiune de cenzură care va urma, va avea mai multe șanse pentru că sprijinul pentru guvern și pentru partidele care-l susțin se îngustează în fiecare zi”, a mai spus Paul Stănescu.

Toate abuzurile făcute, indiferent de gravitate sau număr, vor fi atent analizate, a spus senatorul.

„Indiferent câte abuzuri vor face, vom fi cu ochii pe ei. Continuăm lupta cu această guvernare cinică, indiferentă la nevoile copiilor, salariaților, pensionarilor,  și mai determinați. Și cel mai important, când va fi momentul, vom repara toate nedreptățile pe care acest individ plantat la Palatul Victoria le-a făcut românilor. Cîțu va primi o lecție politică pe care o va ține minte toată viața. Ulciorul nu merge de multe ori la apă.

Am câștigat alegerile parțiale și vom continua să câștigăm din încrederea românilor pentru că actualii guvernanții au demonstrat atât de repede că nu o merită”, a conchis reprezentatul județului în Senat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here