FOTO: 50 de migranţi, ascunşi în remorca frigorifică a unui autocamion, depistaţi la graniţă

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac au depistat 50 de cetăţeni de origine afro-asiatică, ce încercau să treacă ilegal graniţa, ascunşi în remorca frigorifică a unui autocamion ce transporta oase cabaline în Italia.

”În data de 30.06.2021, în jurul orei 05,00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară un cetăţean român care conducea un ansamblu rutier format din cap tractor şi semiremorcă frigorifică, ambele înmatriculate în România. Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, oase cabaline pentru o societate comercială din Italia”, informează ITPF Oradea.

În urma efectuării controlului amănunţit asupra mijlocului de transport, în interiorul acestuia au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul marfă, 50 de cetăţeni străini.

Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări suplimentare.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here