Bărbat din Neamț, electrocutat în timp ce se afla pe acoperișul unei case

Un bărbat în vârstă de 31 de ani a decedat după ce s-a electrocutat, în timp ce se afla pe acoperișul unei case în construcție. Evenimentul s-a produs vineri după-amiază, într-o localitate din Neamț.

Potrivit ISU Neamț, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre faptul că o persoană s-a electrocutat în localitatea Stejaru din comuna Farcașa.

Ajunși la locul evenimentului,  forțele de intervenție au constatat că pe acoperișul unei case în construcție se afla un bărbat în stop cardio-respirator. Imediat s-au început efectuarea manevrelor de resuscitare.

Bărbatul în vârstă de 31 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, acesta a fost declarat decedat.

După ce se vor efectua cercetările cu privire la împrejurările în care s-a produs evenimentul, pompierii vor coborî victima de pe acoperișul construcției și o vor preda unui echipaj de la Serviciul Medicină  Legală.

Furnizorul de energie electrică a fost înștiințat pentru a întrerupe alimentarea cu energie electrică.

Conform sursei citate, la locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD de la Garda 2 de Intervenție Poiana Teiului și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here