Horoscop vineri, 2 iulie. Zodia plină de frustrări. Va avea o zi stresantă

Horoscop vineri, 2 iulie. Zodia plină de frustrări. Va avea o zi stresantă. Află ce îți oferă astrele vineri, conform horoscopului oferi în exclusivitate pentru Capital, de Minerva.

Berbec – Ziua pune capăt abilității tale de a face față plictiselii cu înțelepciune, în orice moment. Cu toate acestea, calitatea este înlocuită de un profund sentiment de compasiune, care este, de asemenea, una foarte atractivă. Planurile ambițioase, bazate pe raționamente corecte sunt cea mai bună folosire a timpului și energiei. Cuiva cu care lucrezi îndeaproape, i-ar putea fi dificil să îți fie în preajmă acum.

Taur – Fă tot posibilul să nu faci din acest lucru un conflict personal. Amintește-ți că într-o perioadă de schimbări profunde, supărările pot fi ocazii deghizate. Timpul poate aduce evenimente care îți sporesc încrederea în sine. Găsești modalități de a organiza mai bine orice sarcină primită. Fă un pas înapoi și reevaluează lucrurile. Ia-o încet când crezi că ai descoperit cheia.

Gemeni – Ai încă aspecte restrictive care încetinesc perspectiva financiară, ceea ce poate fi frustrant. Ți se dau și noi ordine de marș. Cel mai afectat este locul de muncă, unde are loc o schimbare uriașă. Poți chiar să schimbi cariera sau modul în care lucrezi cu bani în numerar. Fii atent la sănătate, s-ar putea deteriorată ca urmare a stresului. Este mai bine să fii în siguranță decât să-ți pară rău mai târziu.

Rac – Trebuie să ai grijă de sufletul, de spiritul, precum și de corpul tău. Concentrează-te pe zona spirituală, vei putea face exact ce dorești. Dacă trăiești conștient și viața este un bun exemplu al capacității de a fi fidel ție însuți, sănătatea ta va fi excelentă. Una fără cealaltă nu pot exista. Se pare că duci o luptă între a te elibera de trecut și a păstra lucrurile care încă îți provoacă durere.

Leu – Ziua de astăzi este momentul ideal pentru a începe noi proiecte, mai ales de săptămâna viitoare, și pentru a fii acolo. Noile începuturi sunt la orizont. În următoarele patru luni, busola ta morală va fi pusă la încercare pe măsură ce vei învăța să îmbrățișezi idei noi. S-ar putea să ai nevoie să faci o călătorie inițiatică pentru a crește. Află mai multe despre tine și despre calitățile tale profesionale.

Fecioară -Ziua cere în acest moment o abordare practică și simțul umorului. Poate fi foarte important să elimini fanteziile care îți abat atenția și să testezi noile idei. Cineva cu care trebuie să lucrezi poate fi evaziv și asta să duca la unele neînțelegeri. În cazul că ești șef, asigură-te că nu ești prea exigent. Mai întâi vezi dacă sunteți pe aceeași lungime de undă, vezi dacă aveți aceleași idei sau emiteți aceleași ipoteze.

Balanță – Este un moment în care farmecul este vital pentru cele mai bune rezultate. Un flirt la birou nu este ceea ce crezi. Foarte multă energie bună astăzi, energie care te poate face capabil să acorzi mai multă atenție vieții tale cotidiene. Pe de altă parte, este posibil să ai probleme fiziologice cu ochii, cu oboseala și tensiunea la nivelul gâtului și a umerilor. Trebuie să încetinești. Te va ajută să îți ușurezi programul.

Scorpion – Posibil să ai o grămadă de idei despre cum să câștigi mai mulți bani, să-i investești și să-i folosești pentru a-ți îmbunătăți viața. Atenție însă, aspectele afectează casa datoriilor și banii altor persoane. Fii pregătit pentru ce e mai bun și mai rău, în același timp și plătește tot ce este restant. În mod normal, ziua este posibil să fie grozavă pentru cei care se ocupă de confecții și de imobiliare.

Săgetător – Dacă lucrezi într-un domeniu creativ vei vedea o creștere considerabilă a activității profesionale și că îți intră în buzunar mai mulți bani de pe urma unor contracte profitabile. Reîncarcă-ți bateriile, astfel încât să poți reveni curând pe drumul cel bun. Schimbările majore de la locul de muncă creează probleme relaționale. Găsește un echilibrul între muncă și viața personală pentru a avea liniște.

Capricorn – Ore lungi în care lucrezi la birou și atenția la locul de muncă te-ar putea determina să-ți lași familia în plan secund. Nu-ți risipi viața. Bucură-te de strălucirea luminii interioare, dar păstrează-o doar pentru tine. Deși drumul poate să nu fie întotdeauna lin, vei crește ca persoană și vei deveni intim cu tine însuți/însăți. Cred că este momentul perfect pentru a începe un jurnal al viselor.

Vărsător – Ești mai în ton cu vremurile decât mulți dintre colegii tăi de muncă. Fă tot posibilul cu răbdare și ai grijă la micile detalii pentru a menține orice organizație funcțională, fără probleme. Evită să fii prea critic cu tine sau cu ceilalți. Perfecțiunea este un scop și nu un motiv pentru a te înșela. Este un moment bun pentru discuții practice și revizuirea procedurilor de lucru. Fii flexibil în fața schimbărilor bruște.

Pești – Ai lângă tine o persoană înțeleaptă care cunoaște practicile de bază din lucrul cu plantele și reale cunoștințe de medicină holistică care te ajută și se ajută și pe sine, ca individ. În timp ce citești diverse cărți sau discuți cu un prieten despre lucruri comune în domeniul care vă atrage pe amândoi, aruncă o privire și asupra alimentației. Este un subiect interesant, așa că poate fi o noutate pentru tine.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here