O fetiță de șase ani a dispărut de acasă. Autoritățile sunt pe urmele micuței

A fost o noapte albă și au loc căutări disperate într-un sat din Buzău, unde o fetiță de nici șase ani a dispărut de acasă.

Mai bine de o sută de polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari s-au mobilizat și au periat împrejurimile, dar deocamdată fără rezultat.

Abia se întunecase când părinţii şi-au dat seama că fetiţa de cinci ani şi şapte luni a dispărut din curtea casei din Găvăneşti, județul Buzău. Oamenii, disperaţi, au cerut ajutor şi mai mulţi localnici au început imediat să o caute prin preajmă. Inclusiv pe malul râului din apropiere.

Localnic: “Părinţii ar fi avut porţile închise, n-ar fi avut pe unde să iasă”.

Localnic: “Am ieşit şi eu pe drum şi m-am dus cu el să o caut şi ne-am adunat mai mulţi”.

Cum nici urmă de copilă, rudele au anunţat autorităţile, care au împânzit zona.

Cosmin Stanciu – IPJ Buzău: “Căutările sunt în desfăşurare acţionând aproximativ 140 de efective din MAI – poliţişti, jandarmi, pompieri, precum şi voluntari şi sunt utilizate camere cu termoviziune, barcă pneumatică, precum şi autoturisme de teren”.

Laurenţiu Călin – voluntar: “Am venit să ajutăm la solicitarea organelor de poliţie cu lumini, cu maşini 4×4.”

În momentul dispariţiei, minora era îmbrăcată doar cu pantaloni scurți şi nu avea încălţări în picioare. Din spusele poliţiştilor, din cauza unor întârzieri în dezvoltare, fetiţa nu ar răspunde când este strigată pe nume.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here