Asasinatul din Arad. Detaliul care aruncă în aer ancheta, s-a găsit telefonul cu care a fost detonată bomba

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat, recent, la Timişoara, că volumul de muncă este uriaş în cazul atentatului de la Arad şi că dispozitivul explozibil a fost montat în interiorul maşinii omului de afaceri Ioan Crişan, ceea ce arată un mod diferit de operare.

Asasinatul din Arad, noi detalii din anchetă. Se pare că telefonul care ar fi declanşat bomba care l-a ucis pe omul de afaceri arădean Ioan Crişan ar fi fost un model de Alcatel.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, citate de Aradon, telefonul care a declanşat bomba ucigaşă ar fi fost realizat de producătorul Alcatel. Nu am reuşit să aflăm modelul exact. Nu ştim dacă măcar anchetatorii au reuşit să desluşească exact modelul de telefon. Cert este că, iniţial, s-a crezut că ar fi fost folosit un telefon mobil de producţie veche, un telefon care nu avea GPS şi nici nu era conectat la internet. Toate acestea, pentru a lăsa cât mai puţine urme. Totuşi, sursele Aradon susţin faptul că telefonul nu ar fi fost atât de vechi. Şi a fost trasă această concluzie din cauza faptului că a fost identificat un slot de card de memorie care putea fi inserat în acest mobil. Drept urmare, modelul telefonului este mult mai nou decât s-a crezut iniţial.

Nu ştim dacă anchetatorii au reuşit, cu ajutorul companiilor de telefonie mobilă, să identifice apelantul sau numărul apelat. Nu ştim în ce stadiu se află ancheta. Dar am reuşit să mai găsim o piesă din acest puzzle complex şi complicat: telefonul care a sunat cu numai câteva momente înainte ca Ioan Crişan să moară, telefon care a declanşat bomba, a fost un Alcatel dotat cu slot pentru card de memorie. Sperăm ca anchetatorii să ştie mult mai multe decât noi şi să identifice criminalul sau criminalii, precum şi cei care au comandat asasinatul.

Asasinatul din Arad. Ministrul de Interne a precizat că familia omului de afaceri este monitorizată de structurile MAI.  ”Prin toate structurile noastre monitorizăm atent ce se întâmplă în proximitatea familiei Crişan, a zonei în care s-a întâmplat, în zona în care îşi desfăşura activitatea”, a declarta Bode.

Omul de afaceri arădean Ioan Crişan a murit, în 29 mai, după ce maşina în care se afla a explodat, la scurt timp după ce a plecat de pe loc. Anchetatorii au stabilit că în autoturism a fost plasată o bombă, fiind deschis dosar penal de omor cu premeditare.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here