Cristiano Ronaldo a fost diagnosticat cu o boală incurabilă care se agravează în timp

Cristiano Ronaldo a fost diagnosticat în 2014 cu tendinoză, o boală incurabilă a genunchiului, care se agravează în timp.

Cristiano Ronaldo joacă la cel mai înalt nivel cu o accidentare gravă la genunchi, care nu are niciun remediu, încă din 2014, dezvăluie Sport Bible.

În vârstă de 36 de ani, Cristiano s-a mutat la Juventus în 2018, după nouă ani cu Real Madrid, unde a câștigat mai multe titluri în La Liga și Liga Campionilor.

Acum, @laligafrauds a făcut afirmații extraordinare prin intermediul unui Twitter, potrivit căruia atacantul a jucat în tot acest timp cu o afecțiune a genunchiului numită tendinoză, care nu are leac.

Boala este descrisă mai degrabă ca „degenerare” decât „inflamație”, ceea ce înseamnă că starea genunchiului internaționalului portughez nu se poate decât agrava, de fiecare dată când îl folosește.

Serie incredibilă de trofee câștigate după diagnostic

Acesta ar fi și principalul motiv pentru Ronaldo joacă de câțiva ani în poziții centrae, deși a intrat pe scena mondială ca aripă.
Iar această suferință evidențiază cât de mult a muncit CR7 în ultimii 7 ani, având în vedere performanțele incredibile pe care le-a obținut.

Din 2014, decât a fost diagnosticat cu această boală incurabilă, Cristiano Ronaldo a câștigat de 4 ori Liga Campionilor și două titluri de campion în Spania cu Real Madrid, precum și un titlu în Serie A cu Juventus.

A mai câștigat EURO 2016 cu Portugalia, precum și ediția inaugurală a Ligii Națiunilor, în 2019.

Premiile sale individuale au luat forma Balonului de Aur, pe care și l-a însușit în 2014, 2016 și 2017.

Cei care îi compară însă statisticile cu cele ale rivalului său de-o viață, Lionel Messi, spun că, după accidentare, cifrele nu le mai pot egala pe ale argentinianului.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here