Românul care a omorât în Ecuador 2 copii sub privirile fratelui lor mai mic, condamnat la aproape 35 de ani de închisoare

Românul care a omorât în decembrie 2019 doi copii de 14, respectiv 10 ani, sub privirile fratelui lor mai mic, a fost condamnat în Ecuador la 34 de ani și 8 luni de închisoare.

Cetățeanul român Adrian S., principalul suspect în cazul uciderii a doi copii, frați, în vârstă de 14, respectiv 10 ani, în orașul ecuadorian Ambato, a fost condamnat la 34 de ani și 8 luni de închisoare și plata unor daune de 40.000 de dolari către familia victimelor, scrie La Hora.

Procurorul a prezentat instanței toate probele adunate în acest caz, care cuprind inclusiv mărturii ale experților, înregistrări audio și video care au determinat traseul suspectului, rezultatele autopsiei, dar și declarațiile martorului ocular care l-a văzut pe român luptându-se cu unul dintre copii și apoi ucigându-i.

Bărbatul a folosit un obiect ascuțit, probabil o șurubelniță, cu care i-a lovit pe copii la cap și la gât.

A încercat să fugă în România

Adrian S. a fost prins în 2020 în Peru în timp ce încerca să obțină un pașaport de la Ambasada României pentru a se întoarce în țară și a fost apoi extrădat în Ecuador.

Crimele au fost comise pe 12 decembrie 2019, când românul a vrut să fure din locuința familiei care îl angajase pentru anumite lucrări. A fost surprins însă de copii, întrucât părinții acestora erau plecați la muncă.

Bărbatul i-a ucis pe frații mai mari, sub privirile fratelui cel mai mic, în vârstă de 5 ani, după care a fugit în Peru.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here