Ce s-a întâmplat cu șoferul cu BMW care a zdrobit doi tineri într-o stație de autobuz din Baia Mare

Șoferul a fost eliberat din arest și e cercetat în stare de libertate pentru ucidere din culpă și vătămare corporala din culpă.

Tânăra de 20 de ani spulberată de o mașină într-o stație de autobuz din Baia Mare a murit. După mai bine de 48 de ore în comă profundă, medicii nu au mai putut să o salveze.

În tot acest timp, soțul fetei, care a fost și el lovit violent, este internat la Terapie Intensivă în Cluj. Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

Sâmbăta seara, tânăra de 20 ani a ajuns la spital cu traumatisme severe, cu picioarele zdrobite în urma impactului puternic. Din cauza hemoragiei puternice dar și în speranța că o vor putea salva, medicii au decis să îi amputeze piciorul stâng.

După zeci de ore în comă, fata a pierdut însă lupta pentru viață. În tot acest timp, soțul tinerei a trecut cu bine peste o primă intervenție chirurgicală la spitalul de urgență din Cluj.

Acesta a fost grav rănit tot la picioare, dar și la coloană. Rudele au lansat un strigăt de ajutor pe rețelele de socializare prin care roagă oamenii să doneze sânge.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here