O fată de 20 de ani a decedat după ce a fost zdrobită într-o stație de autobuz

Tânără de 20 de ani spulberată de o mașină într-o stație de autobuz din Baia Mare a murit. După mai bine de 48 de ore în comă profundă, medicii nu au mai putut să o salveze.

În tot acest timp, soțul fetei, care a fost și el lovit violent, este internat la Terapie Intensivă în Cluj. Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

Sâmbăta seara, tânăra de 20 ani a ajuns la spital cu traumatisme severe, cu picioarele zdrobite în urma impactului puternic. Din cauza hemoragiei puternice dar și în speranța că o vor putea salva, medicii au decis să îi amputeze piciorul stâng.

După zeci de ore în comă, fata a pierdut însă lupta pentru viață. În tot acest timp, soțul tinerei a trecut cu bine peste o primă intervenție chirurgicală la spitalul de urgență din Cluj.

Acesta a fost grav rănit tot la picioare, dar și la coloană. Rudele au lansat un strigăt de ajutor pe rețelele de socializare prin care roagă oamenii să doneze sânge.

În acest caz ancheta este departe de a fi finalizată. Șoferul de 20 de ani care i-a spulberat pe cei doi a fost reținut iar marți află dacă va fi arestat preventiv pentru 30 de zile. Și încadrarea dosarului s-a schimbat, din vătămare corporală din culpă în ucidere din culpă.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here