Bărbat din Neamț, trimis în judecată după ce a vrut să-și omoare mama. A încercat de 6 ori să o arunce în fântână

Sursa foto: adevarul.ro

Un bărbat din Neamț a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor după ce a încercat să-și ucidă propria mamă, pe care a încercat să o arunce într-o fântână de șase ori în aceeași zi.

Procurorii Parchetului de pe lîngă Tribunalul Neamţ au finalizat urmărirerea penală şi l-au trimis în judecată pe un bărbat din Borleşti care a încercat să-şi ucidă mama.

Individul de 53 de ani este acuzat de săvîrşirea infracţiunii de tentativă de omor asupra victimei în vârstă de 81 de ani, scrie Monitorul de Neamț.

Agresiunea a avut loc pe 23 mai 2021, pe fondul consumului de alcool și a unei stări conflictuale preexistente între mamă și fiu.

De circa doi ani, femeia îi cerea fiului său să plece din casa părintească și să-și facă locuința sa, pe un alt teren. La fel i-a spus și în ziua de 23 mai, când bătrâna a intrat în camera fiului, la ora 11.00 dimineața, cerându-i din nou să-și facă propria casă.

Pe fondul consumului de alcool, bărbatul a răbufnit și și-a luat mama la bătaie. A atacat-o cu pumnii și picioarele, producându-i leziuni pe tot corpul, nu înainte de a o lega la gură pentru ca vecinii să nu o poată auzi țipând.

După ce s-a săturat să o lovească a împins-o pe scări, după care a luat-o de păr și a târât-o circa 50 de metri până la fântâna din grădină, unde a încercat să o arunce. Bătrâna s-a împotrivit, iar bărbatul nu a reușit să-și arunce mama în puț.

A mai încercat apoi de cinci ori să o arunce pe bătrână în fântână, dar la un moment dat, profitând de faptul că fiul ei obosise, femeia a reușit să se târască de lângă fântână și să se prindă cu mâinile de un copac.

Așa a fost găsită de celălalt fiu al său, care a cerut ajutor de urgență la 112. Bătrâna a fost dusă la spital și internată cu traumatism cranio-facial, echimoze, escoriaţii toracice şi comoţie cerebrală.

La audieri inculpatul şi-a recunoscut fapta, dar a făcut și plângere penală împotriva fratelui său, care l-a luat la bătaie când a văzut ce îi făcuse mamei lor.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here