„Te iubesc, mami!”. Tragic ce s-a întâmplat cu fetița de 11 ani la câteva ore după ce a rostit aceste cuvinte

O tânără mamă din Marea Britanie și-a găsit fiica în vârstă de 11 ani moartă în pat. Ea a povestit în presa britanică cum a decurs ultima conversație cu fata ei.

Tragedia a avut loc în noaptea dintre 13 și 14 iunie. Kayleigh Owens și-a pregătit de culcare cei doi copii – fiul Dante, în vârstă de 5 ani și fiica Milly-Sue, 11 ani. În jurul orei 22:35, fetița a ieșit din cameră ca să bea apă și i-a spus mamei sale “noapte bună!” și „te iubesc, mami!”, înainte să se întoarcă în pat, potrivit Mirror.

Când Kayleigh s-a trezit de dimineață, a observat că era răcoare în casă, așa că a mers în camera copiiilor ca să închidă geamul și să o trezească pe fiica ei, care trebuia să meargă la școală. Atunci ea a observat că fetița de 11 ani stătea nemișcată și nu îi răspundea. Kayleigh început să strige la ea disperată, în timp ce partenerul său a chemat ambulanța.

„Paramedicii ne-au spus că și dacă o resuscitam ar fi fost prea târziu. Nu îmi mai amintesc nimic după asta”, a povestit femeia îndurerată.

„A fost ziua mea sâmbătă, pe 12 și mi-a trimis un mesaj, pentru că era cu tatăl ei și apoi a venit acasă duminică. Era atât de fericită, a avut un weekend grozav și voia să meargă să ia un milkshake și mi-a cerut să vin cu ea”, a continuat femeia de 36 de ani.

Familia va trebui să aștepte până în septembrie ca să afle cauza morții. Abia atunci va veni rezultatul autopsiei.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here