Cine este șoferul Loganului distrus de un camion în Cluj. Soția și fiica lor sunt în stare critică

Scene de groază pe drum din judeţul Cluj, unde o maşină în care se afla o familie a fost spulberată de un camion. Bărbatul care se afla la volan a murit pe loc, iar soţia şi fiica sa de numai 4 ani au ajuns la spital în stare critică.

În imaginile surprinse de camera de bord a unei alte maşini se vede momentul impactului: în mod inexplicabil autoturismul Logan intră pe contrasens, chiar în faţa camionului.

În imagini se vede cum maşina condusă de bărbatul de 41 de ani e scăpată de sub control, iese de pe banda de mers preţ de câteva secunde, în încercarea de redresare, face un viraj strâns, şi intră pe contrasens, direct în faţa camionului care circula regulamentar. Impactul e devastator.

Maşina în care se aflau şoferul, preot greco-catolic, soţia şi fetiţa de 4 ani, e complet distrusă!

Imediat au ajuns la faţa locului mai multe echipaje de ajutor, însă bărbatul de la volan a murit în scurtă vreme. Soţia, în stare critică, a fost preluată de un elicopter SMURD. Este acum internată la Terapie Intensivă în Cluj, la spitalul de urgenţă, iar medicii luptă pentru viaţa ei.

Copilul, o fetiţă de 4 ani, a avut o şansă uriaşă şi a scăpat cu răni uşoare, spun medicii.

Bărbatul care şi-a pierdut viaţa revenise în ţară, din Franţa, şi slujea ca preot greco-catolic într-o comună din Sălaj.

Poliţiştii încearcă acum să afle cum s-a produs accidentul şi aşteaptă raportul medico-legal. Este luată în calcul ipoteza unui infarct la volan, dar nu sunt excluse nici variantele ca şoferul să fi aţipit sau să fi fost distras, o clipă de la condus şi aşa ar fi pierdut direcţia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here