Patru persoane au fost reținute după încăierarea de pe o terasă din Timișoara

Patru indivizi au fost reținuți după războiul izbucnit pe o terasă din Timișoara, surprins de camerele Poliției Locale.

Două grupuri s-au încăierat și cei implicați au aruncat cu sticle și scaune, fără să țină cont că în preajmă se aflau și copii.

Polițiștii încearcă acum să dea de urma tuturor protagoniștilor.

Sunt zeci de oameni pe terasa din centrul Timisoarei când începe bătaia. Mai mulți indivizi se îndreaptă, în fugă, spre o masă. Bărbatul cu tricou de culoare deschisă apucă un scaun și îl lovește în față pe un altul care avea și el în mână un scaun.

Fiecare dintre ei face parte dintr-o tabără. Sticle, pahare și obiecte de mobilier sunt tranformate în proiectile. Două femei care erau cu copiii în cărucior, pe terasă, se îndepărtează în graba ca să îi protejeze pe cei mici.

Martor“Am văzut că încep să zboare prin aer pahare, mesele au fost răsturnate. Copiii s-au speriat și am luat-o la fugă înspre Operă.”

Martor“Au scos electroșocuri, spray-uri paralizante, cuțite. Toată lumea de pe terasă a fugit în partea aia.”

Martorii care au asistat la scenă s-au speriat teribil și au sunat imediat la 112.

Aurora Voicilă, purtător de cuvânt IPJ Timiș“Polițiștii Secției 1 Timișoara au identificat trei persoane participante, respectiv trei bărbați cu vârste între 30 și 40 de ani.”

Restul indivizilor care au participat la bătaie sunt în continuare căutați.

Politia a deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Reprezentanții terasei spun că nu vor depune plângere pentru distrugere.

Deocamdată nu se știe care a fost motivul confruntării.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here