Incident GRAV într-o localitate Dolj. Un bărbat a murit după ce a fost acoperit de un mal de pământ

Un bărbat a decedat după ce a fost acoperit de un mal de pământ. Evenimentul s-a produs vineri la amiază, într-o localitate din Dolj.

Potrivit ISU Dolj, în jurul orei 14:15, pompierii au fost anunțați prin numărul unic de urgență 112 de surparea unui mal de pământ peste o persoană care efectua săpături la o linie de canalizare, în localitatea Mârșani.

Din primele date, la locul intervenției s-a constatat că persoana de sex masculin a fost scoasă de către cetățeni și se află în stop cardio respirator, paramedicii au început manevrele de resuscitare.

Conform sursei citate, la locul solicitat au fost trimise următoarele forțe: o ambulanță S.M.U.R.D, o autospecială de lucru cu apă și spumă din cadrul Gărzii de Intervenție Bechet, o autospecială modul multirisc de căutare salvare din medii ostile vieți, o ambulanță S.M.U.R.D. TIP C, din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Craiova, o autospecială de descarcerare din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Craiova. Echipajul SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Beche.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here