Secretarul general al PSD, Paul Stănescu: Abandonați orice speranță, Cîțu este în vacanță!

Paul Stănescu, senator

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, avertizează românii că nu trebuie să aștepte nimic de la Guvern în următoarele luni, deoarece până pe 25 septembrie Cîțu este plecat în campanie, ocupându-se doar de problemele liberalilor cu carnet de partid.

Alegerile zgomotoase din PNL au devenit prioritare, nu guvernarea, potrivit senatorului Stănescu.

„Se vede deja mare șef la PNL și l-a și zburat pe anonimul ministru de Finanțe pedelist pentru că n-a umblat la pungă să mituiască primarii liberali.

Dacă mai are vreo urmă de bun simț, premierul Cîțu ar trebui să-și ia concediu până la Congresul PNL. Să-și delege atribuțiile și să nu implice tot guvernul în lupta lui politică. Folosește resursele guvernamentale pentru plimbări pe la congresele filialelor județene ale PNL. Să-și facă campanie pe banii lui, nu pe banii românilor!

În toiul luptei pentru putere din interiorul PNL și a scandalurilor repetate, Cîțu se laudă că face, dar doar se preface. Cele mai recente ”reușite” ale lui Cîțu sunt, într-adevăr, fantastice.

  1. Ne-a făcut de râs în toată Europa cu Planul Național de Redresare și Reziliență. De bine ce a fost scris, Comisia Europeană nu a considerat că trebuie adoptat acum. Abia la toamnă.
  2. A abandonat campania de vaccinare pentru campania internă din PNL. Nu a atins niciun obiectiv stabilit. România este codașă la vaccinare, românii vor avea de suferit din toamnă.
  3. A amanetat viitorul românilor. Recent, a împrumutat încă 3 mld. de euro. România a depășit un prag al datoriei publice de 50% din PIB și merge accelerat spre 55%, efectul previzibil fiind înghețarea tuturor cheltuielilor sociale. Pe ce se duc, însă, toți acești bani?
  4. S-a lăudat că avem 7% creștere economică. Dar în buzunarele cui se simte această creștere economică? Dacă economia duduie din nou, de ce nu mărește pensiile și alocațiile?
  5. Starea de alertă a fost prelungită, din nou. De ce? Nu s-a lăudat Iohannis că a oprit pandemia?”, a mai afirmat reprezenantul de Olt în Senat.

Guvernarea lui Cîțu vibrează într-adevăr de prostie, incompetență și aroganță liberală, a conchis Stănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here