FOTO: Incendiu cu degajări mari de fum la o casă din Caransebeș. Un bărbat a decedat

Un incendiu violent cu degajări mari de fum a izbucnit, luni după-amiază, la o casă din municipiul Caransebeș, județul Caraș-Severin. Un bărbat a decedat.

Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit la instalația electrică a casei, degajarea mare de fum fiind cauzată de cantitatea mare de lucruri depozitate în interiorul casei.

Potrivit ISU Caraș- Severin, Detașamentul de Pompieri Caransebeș a intervenit de urgență cu 4 echipaje de pompieri militari cu 2 autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și lucru la înălțime și o ambulanță SMURD, un echipaj cu o ambulanță SAJ și un echipaj IPJ, la un incendiu care a cuprins o casă din cartierul Pipirig din municipiul Caransebeș.

Victimei, un bărbat în vârstă de aproximativ 64 ani, i s-au efectuat manevre de resuscitare, din păcate fără rezultat, astfel că în jurul orei 15:00, a fost declarat decesul acestuia.

Conform sursei citate, incendiul s-a manifestat cu o degajare mare de fum a fost localizat și nu există pericol de propagare al acestuia.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here