Acasă Național Fulgy, primel...

Fulgy, primele imagini din arestul la domiciliu. Gestul incredibil făcut de fiul Clejanilor

Fulgy pare să nu prea înțeleagă nimic din ceea ce i se întâmplă. Băiatul Clejanilor a vrut să le arate fanilor săi ce a înțeles el din decizia autorităților de a-l plasa în arest la domiciliu. El trebuie să petreacă 30 de zile departe de toată lumea timp de 30 de zile. Oamenii legii au luat această decizie după ce Fulgy l-a agresat pe un jurnalist, căruia i-a furat și telefonul.

În timp ce toată opinia publică a urmărit șocată viața din ultima perioadă a fiului Clejanilor, acesta pare să nu aibă nicio remușcare. El a reacționat pentru prima dată pe pagina sa de Instagram, după ce a fost arestat la domiciliu. Băiatul Clejanilor s-a filmat într-un nou apartament. Despre noua locație, Fulgy spune că l-a cumpărat. În afară de această dezvăluire, tânărul a mai făcut și o alta. El a spus suma pe care o va investi în noul său imobil. Fulgy le-a dat detalii tuturor celor interesați să afle câți bani va băga în noua achiziție.

Fulgy, prima reacție pe Instagram

„Am cumpărat un apartament astăzi și o să îl renovez în maxim o săpătmână. Cred că bag un milion, punct”, a anunțat fiul Clejanilor, pe Instagram.

Cei care îl urmăresc pe contul de Instagram, au putut observa mai multe icoane care se află în noul apartament al lui Fulgy.

Întrebarea care se ridică este cât respectă Fulgy măsura arestării la domiciliu. Cel mai probabil el nu ar avea voie să mai facă live-uri sau să ia legătura cu anumite persoane. În plus, el nu are voie să părăsească domiciliul. Dacă cumva calcă în afara domiciliului pe care l-a declarat la instanţă, automat acesta va primi măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, această măsură îi va fi înlocuită cu arestul preventiv.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here