Evaziune fiscală în cazul unei societăți comerciale din Olt. Cinci persoane, aduse la audieri/ Prejudiciu uriaș

Percheziții de amploare în mai multe județe, în cazul unei societăți comerciale din Olt, care nu a fi înregistrat în evidența contabilă a societății operațiunile desfășurate cu alte societăți comerciale, refuzând să prezinte organelor fiscale documentele legale.

Cele 13 mandate de percheziție domiciliară se desfășoară în Olt, Maramureș, Brașov, Ilfov și Buzău, la persoane bănuite de evaziune fiscală.

„Din cercetări a reieșit că, în perioada 1 ianuarie 2012 – 21 decembrie 2017, reprezentanții unei societăți comerciale, din județul Olt, nu ar fi înregistrat în evidența contabilă a societății, operațiunile desfășurate cu alte societăți comerciale, refuzând să prezinte organelor fiscale documentele legale, fiind cauzat un prejudiciu bugetului de stat de 769.577 de lei.

Cinci persoane urmează a fi aduse la sediile unităților de poliție, în baza unor mandate de aducere, pentru a fi audiate”, se arată într-un comunicat al Poliției Olt.

La activități au luat parte polițiști din cadrul structurilor de investigare a criminalității economice din județele Maramureș, Brașov, Ilfov, Buzău și Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here