Noi imagini de la accidentul din Olt, soldat cu un MORT. Atenție, impact emoțional ridicat!

OLT-ALERT prezintă noi imagini de la accidentul petrecut marți seară pe DN 64, în zona localității Strejești, soldat cu decesul unei persoane.

În evenimentul rutier au fost implicate trei vehicule, un camion, un autoturism și un tractor. Persoana decedată este șoferul de pe tractor, un bărbat de 74 de ani, din comuna Strejești.

„La sosirea echipajelor, cei trei șoferi se aflau în afara vehiculelor. Șoferul tractorului, în vârstă de 74 de ani, din comuna Strejești, prezenta leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decedat de medicul SAJ”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Impactul a fost unul devastator, cel puțin pentru tractorul care a fost distrus complet, așa cum vede în imaginile de mai jos:

Ceilalți doi șoferi, în vârstă de 27 și 42 de ani, nu prezentau urme vizibile de traumă, au fost asistați la fața locului și au refuzat transportul la spital.

Polițiștii au demarat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here