Bărbat scos fără suflare din apele lacului Colibița. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă

Un bărbat de 67 de ani a fost scos fără suflare din apele lacului Colibița. În ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, nu s-a mai putut face nimic pentru victimă, fiind declarat decesul.

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, un echipaj de pompieri cu barcă și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud au intervenit, marți seară, la lacul Colibița, fiind anunțată o persoană care s-ar fi înecat.

Echipajul de pompieri a scos din apa lacului Colibita, de la aproximativ 10 metri de mal, un bărbat în vârstă de aproximativ 67 de ani. Echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru bărbat, fiind declarat decesul.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, în urma verificărilor efectuate, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au identificat persoana în cauză, stabilind că este vorba despre un bărbat de 63 de ani, din Colibița care era decedat.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei pentru a se stabili cauza decesului.

Cercetările sunt continuate pentru ucidere din culpă.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here