Tânăr de 20 de ani din Gorj, reţinut pentru omor după ce şi-a înjunghiat din gelozie fosta iubită

Sursa foto: b1.ro

Un tânăr de 20 de ani a fost reţinut joi pentru omor, după ce, în cursul nopţii, şi-a înjunghiat din gelozie fosta iubită.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, în cursul nopţii de miercuri spre joi, ”fiind animat de sentimente de gelozie cu privire la împrejurarea că victima (…), de sex feminin, în vârstă de 19 ani, cu care avusese în trecut o relaţie amoroasă, s-a întâlnit cu o altă persoană de sex masculin, a procedat la urmărirea, cu autoturismul marca BMW, pe raza localităţilor Polovragi şi Baia de Fier, a autoturismului marca BMW în care se aflau victima şi un martor, încercând să determine oprirea acestuia în trafic prin manevre de depăşire, semnale acustice şi luminoase”.

“În jurul orei 00,20, după oprirea acestui autoturism pe raza satului Cernădie, comuna Baia de Fier, suspectul a coborât din autoturism, s-a înarmat cu un briceag, pe care l-a scos din portiera autoturismului său, situată în dreptul scaunului şoferului, s-a îndreptat spre autoturismul în care se afla victima. Aceasta din urmă a fugit către autoturismul unui alt martor, încercând să-şi asigure scăparea prin intrarea în acel autoturism, însă nu a reuşit întrucât suspectul a doborât-o la pământ, s-a poziţionat deasupra acesteia şi a ridicat braţul înarmat cu briceagul şi a aplicat cu intensitate mai multe lovituri victimei în zone vitale, care au condus ulterior la decesul acesteia. Imediat după aplicarea loviturilor, dar înainte de a interveni decesul victimei, suspectul a transportat-o pe aceasta în interiorul autoturismului său, lipsind-o în mod ilegal de libertate, după care a demarat cu viteză şi a transportat-o până în municipiul Târgu-Jiu, pe strada România Muncitoare, la locuinţa unei alte persoane”, se precizează într-un comunicat al Parchetului.

Aceeaşi sursă arată că prin apelul la numărul de urgenţă 112 efectuat miercuri, la ora 00,23 o persoană (martor) a sesizat faptul că, în comuna Baia de Fier sat Cernădia, are loc un conflict, precizând faptul că un bărbat a coborât dintr-un autoturism marca BMW de culoare gri, fiind înarmat cu un cuţit şi se îndreaptă ameninţător spre o femeie.

Ulterior, la ora 00,26, aceeaşi persoană a revenit cu un alt apel la numărul de urgenţă 112, precizând faptul că respectiva femeia fusese înjunghiată. Prin apelul efectuat la aceeaşi dată, ora 00,30, la numărul de urgenţă 112, altă persoană a sesizat aceleaşi aspecte, menţionând că a încercat să urmărească autoturismul agresorului înarmat.

Urmare a apelurilor la 112, un echipaj de poliţie din cadrul IPJ Gorj – Poliţia Municipiului Târgu Jiu, Biroul de Ordine Publică, a intervenit la locuinţa respectivă, din municipiul reşedinţă, victima fiind găsită în interiorul autoturismului parcat în curtea locuinţei, pe bancheta din spate.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Victor Ţuhaşu, a declarat joi că pe 18 mai victima, care locuia fără forme legale în comuna Baia de Fier, a depus o plângere în care sesiza că ar fi fost ameninţată de tânărul de 20 de ani, în cauză întocmindu-se dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here